arzenkft_header arzenkft_header2014_2 arzenkft_header2014_3

Vállalatok, intézmények kártevőirtása garanciával!

Rágcsálóirtás Budapesten és vidéken

Egér - és patkányirtás, valamint egyéb kártevő kisemlősök elleni védelem, pl. vakond, menyét stb. Az általunk nyújtott, fajspecifikus, professzionális rágcsálóirtás során alkalmazott eszközök, vegyszerek és mérgek tömeges elszaporodás esetén is biztosítják a 100%-os eredményt. A felnőtt állatok mellett a fészek is maradéktalanul felszámolásra kerül, így további szaporulattal többé nem kell számolni. Mivel a már kialakult fertőzöttséget rendkívül nehéz megszüntetni, illetve a rágcsálók által okozott, jelentős mértékű károk megelőzése érdekében - kiemelten fontos időben szakértő segítséget kérni.

 

Rovarirtás Budapesten és vidéken

Csótányirtás, hangya-, poloska-, bolha és darázsirtás, teljes körű féregirtás és növényvédelem. Szolgáltatásunk keretében a már kialakult rovarfertőzöttség felszámolását, illetve az esetleges további rovarfertőzöttség kialakulásának megelőzését is biztosítjuk. A kártevő-, és rovarirtás kizárólag rendszeres kezelések ismétlésével lehet teljes mértékben eredményes. A szakszerű rovarirtást az adott helyzetnek megfelelő, optimális módszerrel – minőségi eszközökkel és vegyszerekkel - körültekintő módon, gyorsan és szervezett formában, illetve az ÁNTSZ által megszabott időközönként és időszakban végezzük.

 

Árvízi területek fertőtlenítése

Az árvíz sújtotta területeken, önkormányzati-, és közterületeken található talaj, padlók, falak, felszerelések és tárgyak fertőtlenítése környezetvédelmi és járványügyi szempontból is kiemelten fontos. Szolgáltatásunk egyrészt a már kialakult fertőzés (szennyező anyagok, baktériumok, vírusok) semlegesítését, másrészt a megelőzést szolgálja. A fertőtlenítést az adott területnek és a fertőtlenítésre kijelölt célnak megfelelő módszerrel, komplex módon, a legjobb hatásfokú, szisztemikus, mélyhatású, kontakt fertőtlenítőszerekkel végezzük.

 

Munkavédelmi cipők, bakancsok fertőtlenítése

A munkavédelmi lábbeli fertőtlenítés minden olyan helyen (pl. mezőgazdaság és állattenyésztés, gyógyszer-, és élelmiszeripar, egészségügy, stb.) kulcsfontosságú, ahol kiemelt jelentőséggel bír a fokozott higiéniai és biztonsági követelmények betartása. A hatékony és környezetbarát gázosításos eljárás egy munkafázisban, biztonságos és szakértő módon történik, amelynek során a fertőtlenítő gáz bejut a zárt térben elhelyezett lábbelik minden részébe, elpusztítja a kórokozókat és baktériumokat, illetve megszünteti a kellemetlen szagokat.

 

Terményfertőtlenítés, raktárak, gabonatárolók fertőtlenítése gázosítással

Az anyagi károk mellett a raktári rovarok, rágcsálók, és egyéb kártevők fertőző betegségeket is okozhatnak, így azok megelőzése céljából meghatározott időközönként fertőtlenítést kell végezni minden olyan helyen, ahol élelmiszerek vagy élelmiszer-alapanyagok kerülnek raktározásra, feldolgozásra, szállításra és fogyasztásra. A betárolással egy időben történő terményfertőtlenítést és a raktárak, gabonatárolók fertőtlenítését egy munkafázisban - környezetbarát és hatékony gázosításos eljárással - biztonságos és szakértő módon végezzük.

 

- patkányirtás

- egérirtás

- bolhairtás

- poloskairtás

- csótányirtás

- hangyairtás

- darázsirtás

- kullancsirtás

- terményfertőtlenítés gázosítással

- malátafertőtlenítés

- búzafertőtlenítés

- kukoricafertőtlenítés

- árpafertőtlenítés

- bakancsfertőtlenítés

 

 
 

Elérhetőség

ARZÉN Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.

Rovarirtás, rágcsálóirtás Budapesten és vidéken professzionálisan, tapasztalt szakemberekkel. Keressen minket fertőtlenítés, darázsirtás, féregirtás kapcsán is bizalommal!

2800 Tatabánya, Teleki László u. 5. Pf: 370.
Telefon: +36 34 312 581

1203 Budapest, XX. ker. Erdõ utca 44.
Telefon: + 36 1 285 9065

Mobil: +36 30 937 5500

Bejelentkezés

Online felhasználók

Jelenleg 392 vendég és 0 felhasználó van vonalban.