arzenkft_header arzenkft_header2014_2 arzenkft_header2014_3

Munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák, ruhák, egyéb, gázosításos eljárással történő fertőtlenítése, garanciával! >>

Fertőtlenítés gazdasági oldalról

A betakarított termények tárolása során a raktári rovarok, rágcsálók, és egyéb kártevők okozzák a legnagyobb károkat, hiszen a silókban természetes ellenségeiktől védett helyen vannak, és táplálék is bőven áll rendelkezésükre szaporodásukhoz.
A fertőtlenítés egyrészt preventív, megelőző védelemre szolgálhat, másrészt a már kialakult fertőzés felszámolására és a további veszteségek megszüntetésére.

Fertőtlenítés egészségügyi oldalról

Az elszaporodott kártevők a jelentős anyagi veszteségek mellett különféle betegségek hordozói és terjesztői is, ezért járványügyi szempontból is fontos a fertőtlenítés minden olyan helyen, ahol élelmiszerek és élelmiszer alapanyagok kerül raktározásra, feldolgozásra, szállításra és fogyasztása. A fertőtlenítés módszere mindig az adott terület és a fertőtlenítésre kijelölt cél függvénye. Cégünk az alábbi fertőtlenítési feladatok elvégzését vállalja:

- termőföld, termőterület fertőtlenítés
- árvízterület, ártér fertőtlenítés
- gabonatároló, takarmánytároló fertőtlenítés
- betárolt termény és takarmány fertőtlenítés
- hulladéktároló és hulladéktovábbító rendszer fertőtlenítés
- munkavédelmi lábbeli fertőtlenítés

Fertőtlenítés gázosítással

Célja a tárolt és fertőzött termény raktári kártevőktől való mentesítése. A gázosítással a további minőségi romlás magakadályozását érjük el. A terményfertőtlenítést, gázosítást és raktár fertőtlenítést vállalatunk egy munkafázisban, komplex módon végzi.

A gázosítással történő fertőtlenítést PH3 (foszfor-hidrogén) gázzal végezzünk, amely anyag erősen mérgező: belégzése vagy lenyelése halálos is lehet, valamint a gázképződéssel robbanásveszélyes elegy képződhet. Épp ezért, az ilyen gázosító szereket és készítményeket kizárólag gázmesteri szakképesítéssel rendelkező szakember vásárolhatja meg és kezelheti. A fertőtlenítés előtt a gázmester tájékoztatja a fertőtlenítésre kijelölt terület tulajdonosát/felelős vezetőjét a biztonsági rendszabályokról és egészségvédelmi előírásokról.

Fertőtlenítés preventív kezeléssel, terményvédelem

A betárolással egy időben kell elvégezni, a kártevőktől mentes termény raktárba történő betárolásakor, amelyet vállalatunk komplex módon végez a legjobb hatásfokú szisztemikus, mélyhatású, kontakt készítményekkel.

Hulladéktárolók fertőtlenítése

A hulladékgyűjtő eszközök fertőtlenítésére vonatkozó jogszabály alapján az Arzén Kft. két havonta végzi, külön jogszabályban meghatározott fertőtlenítő szerek felhasználásával, a városi lakótelepek hulladékgyűjtő eszközeinek fertőtlenítését.

Árvízi területek fertőtlenítése

Árvíz sújtotta területek, önkormányzati területek, közterületek fertőtlenítése garanciával, referenciával.
Több éves szakmai tapasztalat, kedvező árak.

 

Munkavédelmi cipők, bakancsok fertőtlenítése

Munkavédelmi cipők, bakancsok szakszerű fertőtlenítése kedvező egységáron, garanciával.

A fertőtlenítés témaköréhez kapcsolódó fogalmak

Inszekticid szerek: Olyan szerves vagy szervetlen növényvédő szerek, amelyeket a rovarirtásban alkalmaznak a kártékony rovarok elpusztítására.

Szisztemikus szerek: Olyan szerek, amelyek a növények levelén vagy gyökerén át felszívódnak. A fertőtlenítés során ezeket a szereket a szerves foszfortartalmú tápanyagokat fogyasztó kártevők ellen használják a rovarirtásban

Kontakt szerek: Az ún. kontakt szerek közvetlenül a rovarral vagy kórokozóval történő közvetlen érintkezés révén fejtik ki hatásukat (rovaroknál az anyag elfogyasztása és belül kifejtett hatása is ide sorolható).

 

Munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák, ruhák, egyéb, gázosításos eljárással történő fertőtlenítése, garanciával! >>

 

Elérhetőség

ARZÉN Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.

Rovarirtás, rágcsálóirtás Budapesten és vidéken professzionálisan, tapasztalt szakemberekkel. Keressen minket fertőtlenítés, darázsirtás, féregirtás kapcsán is bizalommal!

2800 Tatabánya, Teleki László u. 5. Pf: 370.
Telefon: +36 34 312 581

1203 Budapest, XX. ker. Erdõ utca 44.
Telefon: + 36 1 285 9065

Mobil: +36 30 937 5500

Bejelentkezés

Online felhasználók

Jelenleg 7 vendég és 0 felhasználó van vonalban.